Training Solliciteren in de huidige arbeidsmarkt

Laden trainingen

« Alle trainingen

  • Dit event is voorbij.

Training Solliciteren in de huidige arbeidsmarkt

5 juli | 09:30 - 12:30

€295

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om bij een volgende loopbaanstap goed voorbereid voor de dag te komen. Deze Matchcare netwerk- en sollicitatietraining dompelt je onder in alle nieuwe mogelijkheden van de arbeidsmarkt van nu. Van Power cv tot Motivatiebrief of Sollicitatiegesprek – afgelopen jaren is er zoveel veranderd, als je goed voorbereid voor de dag wilt komen, zorg je dat al jouw sollicitatie-skills helemaal up-to-date zijn! Wist je bijvoorbeeld dat jouw online profiel net zo belangrijk is (of misschien wel belangrijker) dan wat we  offline van jou zien? En dat veel bedrijven vragen om een video-cv, zodat ze meteen een goed beeld krijgen van wie jij bent? Of dat Storytelling online én offline jouw belangrijkste toegevoegde waarde is; in je brief, op je cv, op social media én tijdens je gesprek? Al onze trainingen zijn gebaseerd op de arbeidsmarkt van nu; met de laatste ontwikkelingen rondom social media en een cv dat er snel en modern uitziet én dat bij jou past. Na het volgen van deze training weet jij meer over solliciteren 2.0 en ben jij beter voorbereid op jouw netwerk- of sollicitatiegesprek. Waar je volgende stap in jouw carrière ook naar toe gaat, onze trainingen geven jou de beste voorbereiding én het beste resultaat.

 

Met deze training werk je aan Eigen regie, Verandervermogen, Sociale Vaardigheden, Mediawijsheid (Matchcare TalentWheel©)

 


Incompany training nodig? Vraag een offerte aan op Matchcare.nl.


 

Komt deze datum je niet uit, maar wil je de training wel graag volgen? Iedere 6 weken organiseren wij deze training. Houd Werkplanet.nl in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

 

Inschrijvingen

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Organisator

Matchcare | Martinique Visser
Telefoon:
030 602 94 00
E-mail:
martinique.visser@matchcare.nl
Website:
https://www.linkedin.com/in/martiniquevisser/

Locatie

Matchcare
Edisonbaan 14e
Nieuwegein, Utrecht 3439mn Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 602 94 00
Website:
www.werkplanet.nl