Training Het goede gesprek

Laden trainingen

« Alle trainingen

  • Dit event is voorbij.

Training Het goede gesprek

28 juni | 09:30 - 12:30

€295
Afbeelding Training Het goede gesprek

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om tijdens jouw loopbaan- of ontwikkelgesprek goed voorbereid voor de dag te komen. Voor een goede dialoog tussen jou en je leidinggevende, met meer regie en een beter resultaat. Heb je ook altijd het gevoel dat je pas ná je loopbaan- of beoordelingsgesprek bedenkt wat je eigenlijk had willen zeggen of vragen? Dat je tijdens het gesprek de regie verliest, en dat je alleen nog maar kan praten over KPI’s of competentielijstjes. Dat je eigenlijk had willen praten over jouw ambities, of jouw plannen voor de toekomst en hoe je in je werk nog beter kan worden – maar dat je daar helaas niet meer aan toe bent gekomen?

In deze training word je meegenomen in de nieuwste gesprekstechnieken rondom het hebben van ‘Het Goede Gesprek’. Je krijgt tips over de juiste voorbereiding, zodat je goed beslagen ten ijs komt en inzicht krijgt in het stellen van de juiste vragen. zodat je aan het einde van het gesprek met de juiste informatie weer naar huis gaat. Alles in de training is erop gericht dat jij zoveel mogelijk invloed kan uitoefenen op de loop van het gesprek, en – ook als het lastig wordt – toch de regie weet te houden.

 

Deze training wordt gegeven voor groepen managers en medewerkers. Met deze training werk je aan Eigen regie, Sociale Vaardigheden (Matchcare TalentWheel©)

 


Incompany training nodig? Vraag een offerte aan op Matchcare.nl.


 

Komt deze datum je niet uit, maar wil je de training wel graag volgen? Iedere 6 weken organiseren wij deze training. Houd Werkplanet.nl in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

 

Inschrijvingen

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€295
Training Categorieën:
,
Training Tags:
,
Website:
https://www.matchcare.nl/onze-diensten/training-het-goede-gesprek/

Organisator

Matchcare | Martinique Visser
Telefoon:
030 602 94 00
E-mail:
martinique.visser@matchcare.nl
Website:
https://www.linkedin.com/in/martiniquevisser/

Locatie

Matchcare
Edisonbaan 14e
Nieuwegein, Utrecht 3439mn Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 602 94 00
Website:
www.werkplanet.nl