Wat is werkplanet

Werkplanet is het gratis loopbaanplatform waar iedereen aan de slag kan met zijn of haar carrière. Wanneer je je registreert krijg je een eigen account en omgeving waar jij jezelf kan profileren en ontwikkelen. Daarnaast kun je direct op zoek in onze grote up to date vacaturebank en blijf je op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen uit onze webshop.

Wat is werkplanet

Op WerkPlanet werk je actief aan je loopbaan

WerkPlanet heeft een tal van dingen te bieden, een greep van wat jou te wachten staat na de gratis aanmelding:

• Een eigen ePortfolio waarin je al je gegevens kwijt kunt en kunt gebruiken als CV
  • Een eigen URL met een publiek profiel waarin jij jezelf kunt laten zien aan de buitenwereld
  • Een CV Creator waarmee je jouw CV snel een professionele uitstraling meegeeft
  • Talloze self assessments
  • Opleidingsgids
  • Vacaturebank
  • Artikelen vol tips en nuttige informatie
  • Kortingen op interessante trainingen, eCoaching of boeken
  • ..En nog veel meer!

Button _aanmelden

Button _login

Aanmelden

Registreren en gebruiken is 100% gratis, schrijf je nu in en maak jouw volgende stap in je loopbaan! Aanmelden kan met je e-mail en een zelf gekozen wachtwoord. De algemene voorwaarden vind je hier en ook de privacy policy kun je op WerkPlanet lezen.

Inloggen

Heb je al een account? Inloggen kan met jouw e-mail adres en zelf gekozen wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem! Deze kan je opnieuw aanvragen.

Contact

Heb je hulp nodig of vragen? Stel ze dan aan het WerkPlanet team via info@werkplanet.nl of op Facebook en Twitter. We helpen je graag verder.

temp content

even geduld a.u.b.