WorkSmart De nieuwe manier van begeleiden Jij bepaalt hoe, wanneer en met welke online ondersteuning
jij wilt werken aan je toekomst. Your place, anytime.
Vraag hier een vrijblijvend loopbaangesprek aan

Welke kansen heb jij in de ICT?

De ICT-arbeidsmarkt groeit hard en de ontwikkelingen gaan steeds sneller. Dit biedt kansen voor de mensen die werken of willen werken in de ICT. De ICT-arbeidsmarkt kent 6 rollen, met daaronder veel verschillende beroepen. Met het eAssessment ICT geven we je inzicht in hoe jouw talenten passen binnen de ICT rollen.

TalentWheel Matchcare

Een loopbaan in de ICT

De ontwikkelingen op de ICT-arbeidsmarkt gaan steeds sneller. Dit vraagt ook veel van de mensen die werken of willen werken in de ICT.

  • Functioneer jij nog optimaal?
  • Zit jij nog op de juiste plek?
  • Sluiten jouw vaardigheden en competenties nog aan op de huidige functie of zouden deze beter tot hun recht komen in een andere functie?

Zijn dit vragen die bij jou spelen of wil jij die ICT’er worden waar werkgevers zo om staan te springen?

Werkplanet helpt jou graag met je loopbaan in de ICT en heeft de mogelijkheid om Loopbaanadvies ICT aan te bieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief* voor jou en/of je werkgever.

Loopbaanadvies ICT in het kort

Intake

Maak kennis met de coach, wissel relevante informatie uit en bespreek je verwachtingen.

Online assessment

Maak online de LoopbaanVerkenner en krijg inzicht in je persoonlijkheid, voorkeuren/interesses, vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden.

Ontwikkelgerichte coaching

Hoe kun je de uitkomsten interpreteren? Wat betekent dit voor jouw huidige loopbaansituatie? Welke deuren worden hiermee geopend? En welke stappen kun je hiervoor zetten?

Tijdelijk aanbod

De sector heeft voor iedereen die werkt of wilt werken in de ICT een uniek aanbod. Je kunt namelijk tegen een zeer aantrekkelijk tarief* gebruik maken van Loopbaanadvies.

Laat gegevens achter en kom erachter waar jij het beste tot je recht komt.

* Voor deelnemers is het adviestraject gratis. De (toekomstige) werkgever betaalt tijdelijk slechts € 600,- in plaats van € 1200,- vanwege ’n subsidie die de ICT-sector beschikbaar stelt. De subsidie is geldig voor de regio’s Groot-Amsterdam en Zuid-Limburg.

Interesseformulier

Door onderstaande formulier in te vullen, geef je aan interesse te hebben in loopbaanadvies ICT. Een van onze adviseurs neemt spoedig contact met je op.

Ervaringen van andere ICT’ers

theun
Theun
Developer

“Ik werkte al langer in de ICT, maar ik twijfelde of ik nog wel op mijn plek zat. Dankzij het adviesgesprek zet ik mijn talenten nu beter in en daar zijn zowel ik als mijn werkgever erg blij mee.

hendrik
Peter
Developer

De organisatie waarvoor ik werk is volop in ontwikkeling, toch miste ik de uitdaging. Mijn leidinggevende wees mij op ‘Loopbaanadvies voor de ICT’. Al snel werd duidelijk dat ik mij wilde ontwikkelen naar Business Analist. Momenteel volg ik een training en zit ik weer vol energie.

Hendrik

“In mijn vrije tijd maak ik regematig website’s voor vrienden en ik denk er
steeds vaker over na om de overstap te maken naar een ICT-functie. Ik las over
‘Loopbaanadvies voor de ICT’ en vroeg mijn leidinggevende naar de
mogelijkheden. Momenteel volg ik een opleiding tot developer en heb ik zicht
op een ICT-functie binnen deze organisatie.”