Welke opleiding past bij jou?

“Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”
Aristoteles

Jij & je talenten

Jij & je ontwikkeling

Jij & de arbeidsmarkt

Jij & je talenten

Remmen of gasgeven?

Denk jij veel na over je toekomstplannen? Breng je factoren in kaart die je tegenhouden om je wensen en dromen te verwezenlijken en maak een plan om ze positief te beïnvloeden.

Formuleer je ambitie

Je ambitie draait om wat je wilt bereiken. Als je weet wat je wilt en waar je naar zoekt, vergroot dat de kans op succes, ook in je loopbaan.

Jij & je ontwikkeling

90% match!

Welke skills worden gevraagd voor jouw droombaan? Waarschijnlijk heb je er al een hoop in huis en maak je makkelijk de overstap. Krijg binnen 15 minuten zicht op je talenten en ontwikkelpunten.

Wat vind jij belangrijk?

Gaat het je vooral om de inhoud? Of vind je autonomie, stabiliteit, of uitdaging belangrijk? Ontdek met deze test wat voor jou belangrijk is.

Jij & de arbeidsmarkt

De opleidingsgids

Vind snel een passende training in de Opleidingsgids. Deze gids is ontwikkeld in samenwerking met Springest en bevat meer dan 38.000 trainingen van meer dan 4.000 verschillende aanbieders.

Matchen op je talenten

Match je talenten met beroepen en kom erachter welke opleiding je het beste kunt volgen.

Artikelen I Video I Boeken I etc.

Leestip | Keep going

Door Henk Adam

Van alle mensen die beginnen met een persoonlijke verandering, valt meer dan 80 procent binnen twee jaar terug in oude gewoontes, weet gedragswetenschapper Ben Tiggelaar. Wat doe je ertegen?

Kijktip | Mijn opleiding/studie

Door Anna Nooshin

Ze is fashion blogger, online ondernemer en auteur. Ik vind het te gek om mijn persoonlijke avonturen hier met jou te kunnen delen. In deze video gaat ze in op haar opleiding/studie.

Leestip | LoopbaanVerhaal

Door Nathalie Rens

Een kennis vertelde mij laatst dat een vriendin tegen haar zei; ‘van mijn vriendinnen ben jij het minst carrièregericht’ waarop een derde persoon antwoordde; ‘dat zeg je toch niet’.

Boektip | Studiekeuze-doeboek

Door Loth van Veen

Ontdek welke studie echt bij je past. Dit is geen gewoon boek. Het is een doeboek.
Dat betekent dat je erin mag schrijven, tekenen, scheuren
en krassen.

Wil je meer inspiratie voor het vinden van jouw droombaan?