Hoe vind ik een baan die bij mij past?

“Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”
Confucius

Jij & je talenten

Jij & je ontwikkeling

Jij & de arbeidsmarkt

Jij & je talenten

Verken je persoonlijkheid

Hoe omschrijf jij jezelf? En wat zeggen anderen over jou? Doe deze snelle  ‘Big 5’ persoonlijkheidstest en ontdek binnen 15 minuten je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken.

Wat voor type werknemer ben jij?

Een beeldscherm vol post-its wijst op stress, een vrolijk gedecoreerd kantoor verraadt dat je collega een extravert karakter heeft – én dat hij zich zeker voelt in zijn baan. Wat zegt jouw werkplek over jouw persoonlijkheid?

Jij & je ontwikkeling

90% match!

Welke skills worden gevraagd voor jouw droombaan? Waarschijnlijk heb je er al een hoop in huis en maak je makkelijk de overstap. Krijg binnen 15 minuten zicht op je talenten en ontwikkelpunten.

Personal brand

Waarom zou een werkgever jou kiezen? Benoem je persoonlijkheid, overtuigingen, capaciteiten en talenten en presenteer jezelf als een ‘merk’.

Jij & de arbeidsmarkt

Talent vs. beroep

Zoek niet te lang naar een passend beroep. Met de TalentMatch vind je snel beroepen die passen bij jouw profiel. Neem jij de regie over je eigen toekomst?

Overzicht Vacatures

Bekend met Monster-board, Indeed en Nationale Vacaturebank? Al deze vacatures vind je terug in de Werkplanet Vacaturebank. Blader meteen door ruim 140.000 vacatures.

Artikelen I Video I Boeken I etc.

Leestip | Arbeidsmarkt-trends

Door Matchcare

In de Arbeidsmarkt-rapportage van Matchcare vind je ieder kwartaal de trends op de arbeidsmarkt terug. Laat je gegevens achter en ontvang de rapportage ieder kwartaal gratis in je mailbox.

Leestip | Loopbaan-Verhaal

Door Marianne te Linde

Tijdens een koffiepauze zag ik een aansprekende vacaturetekst die als volgt begon:“Wil jij buiten werken?, werk je graag met mensen? Al eens aan een carrière bij de Douane gedacht?”

Kijktip | Hoe kom ik erachter wat mijn droombaan is?

Door David en Arjen

Het zou zo maar kunnen dat je op dit moment een baan hebt, maar daar niet helemaal gelukkig mee bent.
Hoe vind je dan de baan die jou wel gelukkig maakt?

Boektip | Handboek Solliciteren

Door André van den Eventuin

In dit boek zijn alle belangrijke stappen van het solliciteren verzameld. Door niet alleen informatie te lezen, maar ook actief aan de slag te gaan boek je snel resultaat.