Scroll Top

Dit kan jij nog meer worden met jouw talenten en vaardigheden

Wil je weten welke beroepsrichtingen er ook bij jouw passen?
Wat zijn beroepen waar jij niet gelijk aan denkt, maar die wel bij jouw passen op basis van je werkervaring, vaardigheden of opleiding. Loopbaanpaden helpen je om verder te kijken, je horizon te verbreden. Je ziet ook waar jij je nog verder in kan ontwikkelen om daar te komen.

De Talentmatch

Een match naar passend werk

Om je op weg te helpen biedt het Loopbaankompas je een overzichtelijk portfolio waar je altijd je ervaring, talenten, vakvaardigheden, profiel foto en overige belangrijke zaken kan aanpassen en bijwerken. Dit portfolio is je SKILLPAS.

Aan de hand van je skillpas krijg je een match met passend werk, in meerdere sectoren. Je zult kansen ontdekken waar je zelf misschien niet aan gedacht hebt. Je kunt dit vergelijken met je LinkedIn profiel, maar dan met veel meer uitgebreide mogelijkheden. Allemaal om te zorgen dat jij altijd een baan hebt die bij je past.

Ervaring
Talenten en 21e eeuwse vaardigheden
Competenties en vak vaardigheden

Arbeidsmarktdashboards

Mogelijke loopbaanpaden

Je denkt na over je toekomst. Wil je doorgroeien of wil je weleens wat anders? Kies een loopbaanpad en een beroep dat je leuk lijkt. Wij laten dan zien wat het beroep inhoudt, welke vaardigheden er worden gevraagd en hoe de vraag naar naar dit beroep zich ontwikkelt.